Bruk av brikker:

Bruk av personlige Emit brikker er et krav for både Øygarden Tempo og Norgescuprittet.
Alle er satt opp med det brikkenummeret en står registrert med i EQ Timing.

Utøvere som ikke har registrert et brikkenummer i EQ Timing blir tildelt en leiebrikke. Dette er markert med en ‘*’ bak brikkenummeret på startlistene. Personlige emit brikker har vanligvis 7 sifre og begynner med tallet ‘3’.

Plassering av brikke:
Brikken festes med strips rundt forgaffelen. Fortrinnsvis på høyre side. Dette for at målepunktet på sykkelen skal det være det samme for alle. Dette gjør brikkekontroller mere effektiv.

Brikken kan plasseres andre steder men gaffelen går først over målstreken…

Registrering av personlige brikker:

Det oppfordres alle til å sjekke sin EQ profil at riktig brikkenummer er registert. Endring av brikkenummer kan gjøres via ens EQ profil. En eventuell endring vil gjelde for alle ritt fremover.

Det oppfordres alle til å sjekke at det står rett brikkenummer oppført på startlistene. Egne brikker registreres i respektive profiler i EQ Timing.

Dette kan gjøres ved å gå til https://signup.eqtiming.no/account?login&Event=SykkelLisens
Når du er logget inn velger du fanen «ID» og legger inn nummeret under «emiTagID».

Brikkeregistrering vil gjelde for alle fremtidige ritt. Så oppfordring om å gjøre dette nå !

Leie av brikker:

Leie av brikker medfører en leiekostnad på kr. 100,- for begge rittene. Leiekostnaden betales ved henting av startnumre. Det vil være mulig å betale via Vipps. Leiebrikker leveres inn etter siste ritt. Det vil bli opplyst om dette. Leiebrikker som ikke leveres inn vil bli fakturert med kr. 1000,-

Husk også å flytte brikken fra temposykkel til racersykkel etter tempoen på lørdag.